Tel +31 (0)38 - 385 1733
Welkom bij Project Partners

Over ons

Architecten, designers en projectinrichters krijgen bij ons op professionele en klantgerichte wijze advies en kunnen rekenen op een gedegen aftersales service. Lees hier wie we zijn, hoe we werken en wat onze visie is ten aanzien van kwaliteits- en milieuzorg. Ook onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Onze Collectie

Onze collectie bestaat uit een verschillende soorten vloerbedekking. Naast de scherp geprijsde standaard tapijt collectie bieden we een groot assortiment in solution dyed tapijt, waaronder verschillende custom made opties. Ook voeren we een aantal PVC vloeren die qua kleur goed combineren met de rest van het assortiment.

Informatie

Als het gaat om zachte vloerbedekking zijn wij uw partner. Vanaf de eerste stap van uw project tot na de oplevering. Vraag naar de mogelijkheden om tot maatwerk oplossingen te komen. Wij denken graag met u mee.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden. Wilt u ons bezoeken, dan verzoeken we u vooraf te bellen voor een afspraak.